KORISTEELLISET 3D-SEINÄPANEELIT
VIEHÄTTÄVÄ SISUSTUSELEMENTTI

                                                                                                     Enterprise Estonia export grant for creative industries supports the project „Export marketing 2015-2016“ with 49999,6 eur which is co-financed by European Regional Development Fund.

Vanha materiaali. Uusi muotoilu.

Reliefwalls tarjoaa uuden muotoilun sisätilojen seinäpinnoitteille.
Seinäpaneelit on valmistettu luonnonpuusta, jonka epätasainen pinta luo ainutlaatuisen ja modernin kolmiulotteisen seinäpinnan ja antaa huoneellesi rentouttavan ja positiivisen ilmapiirin. Ainutlaatuisuus on helpotusjyväkuvion murtumissa, missä jokaisen pienen puun palan vilja on täysin ainutlaatuinen. Kokonaiset puukappaleet luovat ainutlaatuisen mosaiikkivaikutuksen ja johtavat luonnolliseen ja huomiota herättävään muotoiluun.
Seinäpaneelien epätasainen pinta vähentää myös kaikuja ja kohinaa huoneessa. On olemassa joukko Reliefwalls-paneeleita, joista voit valita: eri malleja (neliö, suorakulmainen), puutavarat (tammi, koivu, tuhka jne.) Ja viimeistely (lakka tai maalattu) hyvä on. Käytetään vain ympäristöystävällisiä materiaaleja. Reliefwalls voidaan asentaa yhteenliitettäviksi paneeleiksi joko ruuveilla tai rakennusliimoilla.
Reliefwalls voivat luoda viihtyisän ja positiivisen ilmapiirin kaikenlaisissa huoneissa, kuten ravintolassa, kahvilassa tai boutique-hotellissa, hotellihuoneessa, kauneushoitolassa, toimisto- tai kokoushuoneessa, käytävässä, olohuoneessa, makuuhuoneessa, saunassa tai takan ympärillä.

Galleria

Katso kuvia.

Asennus

Asennus ja käsikirjat.

Meistä

Meidän tarinamme.

Luonnollinen ja terve ympäristö
Silmiinpistävä 3D-helpotuspaikka
Positiiviset tunteet
Moderni sisustus
Pienennä kaikua